Iohannis, întâlnire cu Orban și Cîțu. Ce au discutat

Iohannis - Orban
Iohannis - Orban

Președintele Klaus Iohannis a avut o întrevedere la Palatul Cotroceni cu prim-ministrul, Ludovic Orban, și cu ministrul Finanțelor, Florin Cîțu.

Premierul Ludovic Orban a precizat joi că a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis despre situaţia de la Ministerul Finanţelor, precum şi despre susţinerea candidaturii Adinei Vălean pentru funcţia de comisar european. 'Domnul preşedinte, care este un preşedinte responsabil, şi care nu a avut o comunicare directă cu fostele guverne, a solicitat să fie informat privind situaţia pe care am găsit-o în Ministerul Finanţelor. De asemenea, am avut o discuţie care este legată de susţinerea candidaturii Adinei Vălean în procedura de audiere în Parlamentul European şi susţinerea comisiei în ansamblu în Parlamentul European, la votul de învestire a comisiei', a precizat Orban înr-o conferinţă de presă susţinută la preluarea mandatului de ministru al Muncii de către Violeta Alexandru.

El a menţionat că a discutat cu o zi în urmă şi despre organizarea alegerilor, la întrunirea avută cu autorităţile responsabile. 'Ieri am discutat, la întrunirea pe care am convocat-o cu toate autorităţile responsabile de organizare a alegerilor, pentru a identifica măsurile pe care le putem lua în ultimele zile pentru a asigura desfăşurarea în cele mai bune condiţii a alegerilor', a spus premierul. Preşedintele Klaus Iohannis a avut joi o întâlnire la Palatul Cotroceni cu premierul Ludovic Orban, dar şi cu ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, şi cu cel de Externe, Bogdan Aurescu, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel