Iohannis discurs NATO. Gorghiu: Mizerabil ce a făcut coaliția PSD-ALDE

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

Alina Gorghiu, senator PNL, a făcut un comentariu după ședința solemnă din Parlament unde Klaus Iohannis a ținut un discurs.

”În forță discursul Președintelui Iohannis la ședința solemnă a Parlamentului. A nimerit acolo unde trebuia, în zona nevralgică, de se auzea de la PSD-ALDE din sala la câteva secunde câte un "au".

Mizerabil a fost însă refuzul PSD-ALDE de a dezbate proiectul privind "DECLARAȚIA PARLAMENTULUI ROMÂNIEI cu ocazia aniversării a 15 ani de la aderarea României la Alianța Nord Atlantică și a 70 de ani de existență a NATO". Până și declarațiile adoptate în ședințele solemne ale Parlamentului au ajuns instrumente politice la cheremul PSD, folosite exclusiv după bunul plac al celor care vremelnic sunt la conducerea celor două Camere.

Nu au respectat regulamentul. Nu au acceptat dezbateri pe proiectul de hotărâre în plen, nu au discutat cu niciun grup parlamentar. Când am încercat să iau cuvântul pentru a propune un amendament din partea PNL, legat de amintirea pactului semnat la inițiativa lui Klaus Iohannis în 2015, privind procentul minim de 2 la sută pentru apărare, președintele Senatului a închis lucrările ședinței. Asta s-a întâmplat brusc și la semnalul lui Liviu Dragnea. Asta e clar dictatură!

Ceea ce însă nu realizează PSD-ALDE este că s-a ratat un moment excepțional de a arăta că nu au scăpat de vechi metehne”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel