Iohannis, decorare personalități importante. Despre cine este vorba

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de decorare a veteranilor de război Caragea C. Mircea - contraamiral în retragere şi Dula Gh. Ioan - căpitan în retragere.

Astfel, în semn de "apreciere pentru importantele servicii militare aduse României în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, pentru vitejia şi spiritul de sacrificiu de care a dat dovadă de-a lungul întregii sale cariere militare, precum şi pentru exemplara sa conduita civică", şeful statului a conferit Ordinul "Virtutea Maritimă" în grad de Ofiţer cu însemn de pace, pentru militari, contraamiralului în retragere Caragea C. Mircea, veteran de război.

De asemenea, în semn de "apreciere pentru importantele servicii militare aduse României în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, pentru ţinuta morală de care a dat dovada de-a lungul timpului", preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul "Virtutea Militară" în grad de Cavaler cu însemn pentru militari, de pace, căpitanului în retragere Dula Gh. Ioan, veteran de război.

Vezi și: 
Dragnea, scenariu NEGRU pentru Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel