Iohannis, declarații. Ștefănescu: Asta s-a întâmplat astăzi. Incalificabil pentru noi ca români!

Klaus Iohannis-Ludovic Orban
Klaus Iohannis-Ludovic Orban

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a criticat ultima ieșire a președintelui Klaus Iohannis, în care a făcut mai multe declarații, atacând din nou guvernarea.

"Noua securitate i-a făcut un nou punctaj domnului Iohannis şi l-a scos în conferinţa de presă astăzi din două motive. Noua securitate a început să simtă că războiul ăsta între Cioloș şi Iohannis îl face pe Iohannis să piardă puncte din partea PNL şi devin disperaţi. Şi doi: tot astăzi a apărut raportul INS care confirmă că avem creştere economică, sub guvernarea noastră, de peste 5%, în primul trimestru. Adică de patru ori media UE. Asta înseamnă că diseară presa economică internaţională din UE va scrie despre asta şi va puncta pentru că este important pentru rating-ul de ţară. În acest condiţii, noua securitate i-a făcut punctaj lui Iohannis şi l-au scos în conferinţă de presă, să ne spună că ne boicotează şi ne sabotează mai departe guvernarea.

Doi la mână, Iohannis îi urăşte din tot sufletul lui pe toţi cei care au luptat şi luptă împotriva sistemului paralel pe care el îl menajează şi la ale cărei ordine răspunde. Cum să o iubească Klaus Iohannis pe Oana Florea, de exemplu, care a fost preşedinta FACIAS, o instituţie de combatere a abuzurilor, de luptă împotriva nedreptăţilor? A fost o organizaţie care, de ani de zile, a militat pentru drepturi şi libertăţi, a cărei voce s-a auzit şi la Strasbourg, şi la Bruxelles. Despre FACIAS s-a scris în presa internaţională. Președinta FACIAS, actuala deputată Oana Florea, sigur că îi stă în gât să fie numită ministru. Îi stă în gât şi Eugen Nicolicea, evident, pentru că a avut mii de poziţii publice faţă de statul paralel. Îl urăşte şi pe Liviu Brăiloiu, care a fost la fel de critic cu el, din vârful Comisiei de apărare de la Parlament. De altfel, Klaus Iohannis a urât-o pe Olguța Vasilescu, când ne-a refuzat-o, pentru că a fost unul dintre pilonii importanţi în bătălia antisistem. La fel, Iohannis l-a urât pe Ilan Laufer şi lista continuă", a spus Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

Vezi și: Klaus Iohannis, atacuri repetate la PSD. De ce refuză miniștrii

"Asta s-a întâmplat astăzi!"

"Toţi aceşti miniştri pe care i-a refuzat ilegal, pe lângă Constituţie, îi urăşte el şi sistemul în faţa căruia răspunde la comenzi. Asta s-a întâmplat astăzi. A fost încă o dată scos la interval, de la Cotroceni, ca să ne înjure - agentul electoral numit Klaus Werner Iohannis - pentru ceea ce numim noi statul paralel, pentru sistemul toxic care pierde pe zi ce trece tot mai multe puncte. A atacat la CCR tot ce s-a votat în Parlament despre coduri, care au fost aprobate de CCR. I-a cerut Curţii să se contrazică pe ea însăşi. Este o aberaţie totală! Face tot ce poate pentru a îngreuna fiecare pas făcut de România. În schimb, PNL-ul lui continuă să incite la violenţă, să voteze împotriva propriei țări, continuă să trimită scrisori împotriva României la străini, în care-şi atacă ţara şi o calcă în picioare. Iar Klaus Iohannis, nu că aplaudă, insistă pe aceste lucruri, le vrea cât mai mult. Inclusiv la Summitul de la Sibiu a vorbit România de rău. Este incalificabil pentru noi, ca români, să avem un astfel de preşedinte, dar iată că lucrurile în direcţia asta merg", a mai spus secretarul general al PSD.

Vezi și: Olguța Vasilescu, mesaj fulger: Iohannis să-și ceară scuze!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel