Iohannis, declarații Republica Moldova. Pleșoianu: Probleme de altă natură. Devine un pericol

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Liviu Pleșoianu este de părere că președintele României, Klaus Iohannis, ar trebui să fie demis. Deputatul PSD condamnă declarațiile președintelui referitoare la Republica Moldova.

Demiterea președintelui este o opinie personală. Dincolo de ieșirile în decor absolut nepermise pentru un președinte, ceea ce a făcut domnul președinte zilele acestea deja depășește orice fel de limită a surportabilului, nu mai spun a constituționalului. Să vii astăzi să îi minți pe românii și de dincolo și de dincoace de Prut și să spui că nu ai zis ceea ce știm cu toții că ai zis, că suntem popoare diferite. Există și proba video. Să vii acum să spui că tu de fapt ești convins că ai spus că suntem națiuni diferite, asta arată, pe lângă faptul că ne minte cu nerușinare, și anumite probleme de altă natură. Din păcate, domnul președinte devine un pericol pentru această țară. Eu consider că dincolo de orice calcul politic, Parlamentul României are datoria de a apăra și Constituția și integritatea acestei țări, care sunt puse în pericol de acest om, a declarat deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, prezent prin legătură telefonică, la România TV.

Klaus Iohannis a fost întrebat astăzi despre declarațiile sale pe care le-a făcut cu privire la Republica Moldova. Președintele României a fost întrebat, în urmă cu câteva zile, de ce nu s-a făcut nimic în Anul Centenar, pentru unirea României cu Moldova și a răspuns: „Atunci când ambele popoare vor hotărî că vor acest lucru, atunci se va întâmpla".

Vezi și: Coita, critici la adresa lui Iohannis: Domnului Președinte îi place să fie profesor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel