Iohannis, declarații protest. Norica Nicolai: A fost un reproș adresat opoziției

Norica Nicolai
Norica Nicolai

Europarlamentarul Norica Nicolai susține că declarațiile făcute de Președintele Klaus Iohannis cu privire la protestele violente din Piața Victoriei arată că acesta ''își dorește în mod deosebit o cădere a Guvernului'', iar coaliția aflată la putere nu trebuie să se lase intimidată de ceea ce se întâmplă.

 După părerea mea, începând cu apelul către opoziție, a fost un reproș adresat opoziției, incapabilă să facă o reală opoziție la actuala guvernare și să construiască un protest civic consistent. Mi s-a părut destul de temperat Președintele. Un discurs în lozincile tradiționale cu care ne-a obișnuit Klaus Iohannis, un discurs electoral. Ceea ce, din punctul meu de vedere, înseamnă că nu mai este atât de sigur pe faptul că mandatul următor de președinte i se poate cuvine. Eu cred că această ieșire a domniei sale în seara asta, în care încearcă să adreseze un apel către temperarea violențelor, dar și continuarea acțiunii din Piața Victoriei, cred că este un apel la aceste acțiuni pentru că își dorește în mod deosebit o cădere a Guvernului.

Nu are niciun fel de relevanță mesajul Președintelui. PSD și coaliția va trebui să guverne în continuare în raport cu standardele democratice și să nu se lase intimidați de ceea ce se întâmplă în momentul de față., a spus Norica Nicolai la România TV.

Vezi și: Bulai: Ești dus cu pluta dacă faci așa ceva! Băieții de la Jandarmerie nu s-au prins

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel