Iohannis, declarații protest. Chirieac: Se lasă cu sânge

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Bogdan Chirieac a comentat ultimele declarații ale președintelui Klaus Iohannis, în contextul protestului diasporei din Piața Victoriei.

"Salutăm faptul că nu a cerut decât indirect demisia Guvernului. S-a abţinut de la o cerere directă, care ar fi aruncat România şi mai tare în haos. A legitimat atacurile aberante venite din exterior, cel al cancelarului austriac de extremă dreaptă care s-a referit la operatorii de la televiziunea austrică, agresaţi în Piaţa Victoriei (...)

Preşedintele nu a vorbit nicio clipă că era vorba despre o manifestaţie neautorizată, despre avertismentele publice în care se cerea ca femeile şi copiii să părăsească Piaţa Victoriei. Nu aveau ce caută într-o astfel de zonă.

S-a referit la susţinerea statului subteran. Orice încercare de a schimba legislaţia se lasă cu sânge. Tulburătoare este debarcarea doamnei Kovesi. Nu a tresărit un muşchi pe feţele celor din statul subteran. Nu se mai vorbeşte despre Kovesi. Este un mesaj aproape de linie, fără legătură cu situaţia de fapt. Nu aduce noutăţi, nu provoacă emoţie şi nu asumă în niciun fel această tentativă de lovitură de stat. Poate nu dânsul a iniţiat-o (...) Nu putem să-l acuzăm că a făcut apel la violenţă. Nu a cerut să aibă loc o manifestare pe termen lung", a spus Bogdan Chirieac, printr-o intervenție telefonică la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel