Iohannis, consultări partide. Chirieac: ''Guvernul trebuie să întrerupă orice...''

Dragnea și Tăriceanu
Dragnea și Tăriceanu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a refuzat invitația lui Klaus Iohannis după ce președintele României a chemat partidele la consultări, la Palatul Cotroceni, pe tema situației din Justiției, având în vederea organizarea referendumului din data de 26 mai. Analistul politic Bogdan Chirieac și-a exprimat părerea în legătură cu ceea ce ar trebui să facă Guvernul PSD-ALDE în acest context.

Bogdan Chirieac este de părere că Guvernul PSD-ALDE nu ar trebui să mai aibă niciun dialog cu președintele României, Klaus Iohannis, până când acesta nu îl va revoca din funcția de procuror-general pe Augustin Lazăr.

Eu cred că la Cotroceni situația este atât de serioasă vizavi de consultări încât, în opinia mea, coaliția PSD-ALDE ar trebui să refuze orice dialog, orice consultare până la revocarea procurorului Augustin Lazăr. Să afli că dânsul nu a demisionat din funcția de procuror general după toate dezvăluirile făcute cunoscute, după monstruozitățile de acolo. Până la revocarea acestuia, Guvernul ar trebui să întrerupă orice fel de dialog cu Klaus Iohannis, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, prezent în emisiunea lui Ioan Korpos, de la România TV.

Vezi și: Preşedintele Klaus Iohannis cheamă partidele la consultări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel