EXCLUSIV  Iohannis, BLOCAJ TOTAL! Grațiela Gavrilescu: Contractele TREBUIE semnate urgent! FRÂNĂ pentru România!

Iohannis, BLOCAJ TOTAL! Grațiela Gavrilescu: Contractele TREBUIE semnate urgent! FRÂNĂ pentru România!
Iohannis, BLOCAJ TOTAL! Grațiela Gavrilescu: Contractele TREBUIE semnate urgent! FRÂNĂ pentru România!

Graţiela Gavrilescu, cea care a condus Ministerul Mediului până la decizia ALDE de a se retrage de la guvernare a vorbit, în cadrul dezbaterii "SCHIMBĂRILE CLIMATICE ȘI IMPACTUL ÎN ECONOMIE" organizată de DC Media Group, despre efectele negative concrete pe care le are faptul că preşedintele Iohannis refuză să numească miniştri pentru portofoliile vacante. 

"În urma calamităţilor de anul trecut am spus că un proiect important trebuie să fie creat cu parteneri, de către Ministerul Mediului, având ca pilon principal ANM. Este vorba despre programul RO-ADAPT să poată să fie, într-adevăr, util în România. Din păcate, de două luni de zile, contractual de finanţare nu poate fi semnat pentru că, neavând ministru, între Ministerul Mediului şi Ministerul Fondurilor Europene acest contract de finanţare nu poate să fie semnat. Iar proiectul în care noi credem şi care consider că o să fie functional pentru toţi românii este întârziat. La fel cum şi alte proiecte pe care le doream semnate, mai ales cel pe dispecerat şi pentru care toţi simţeam nevoia că trebuie să existe un alt tip de dispecerat la nivelul Ministerului Mediului şi nu numai, stagnează. Sper că vor veni şi vremuri bune.

(…) Vă rog să continuaţi toate proiectele începute, să vă gândiţi şi la altele, pentru că aveam deja multe la care ne gândeam şi, pentru că legea nescrisă a continuităţii trebuie să funcţioneze, eu vă rog ca seriozitatea de care aţi dat dovadă mereu să o continuaţi. Dar aş vrea să aveţi un ritm mult mai alert. Pentru că, din păcate, aceste două cuvinte, ‘schimbări climatice’ vor începe în fiecare zi să ne bântuie. (…) Aştept ca aceste contracte de finanţare să fie urgent semnate şi să nu fie o frână în dezvoltarea României", a declarat Graţiela Gavrilescu.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel