EXCLUSIV  Iohannis, avertisment pentru Rareș Bogdan. Mesaje ascunse la întâlnirea PPE

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Da, mă voi naște din păcat,

Primind o altă lege;

Luceafărul, Mihail Eminescu

La ușa deschisă larg, sub un soare rece de primăvară, așteptând cuminte, ușor adus de spate dar aprig, Rareș Bogdan dârdâie la venirea prea măritului împarat. Fostul ziarist, cu sângele lui Iancu curgând năpraznic prin vine, vedeta #rezist, astăzi domnul number one al fațadei liberale și parte a hegemoniei germane din România, l-a așteptat pe stăpân.

Viclean copil de casă, ce împle cupele de vin mesenilor la masa, / băiat din flori și de pripas, dar îndrăzneț cu ochii, Rareș a dorit să fie primul. Să îl întâmpine pe președintele german al României, pentru a confirma victoria totală asupra nevrednicilor liberali autohtoni. L-a primit pe Iohannis cu îndemnul la luptă, mai avea puțin și spunea tovarăși, dar l-a oprit emoția ce sugrumă pe orice biet boier de țară când vodă descalecă la el în pridvor. La acea ușă a destinului său politic, Rareș Bogdan și-a sigilat moartea civică. Un mort frumos cu ochii vii, domnul number one a confirmat ceea ce Cosmin Gușă a povestit despre tansferul ciudat al vedetei de televiziune în deșertul carnivor al politicii dâmbovițene.

Ironia este că...

La conferința PPE, unde s-au adunat toți popularii europeni, viitorii invinși de la alegerile europene din luna mai a anului acesta, s-au dus amândoi, noul politican și kaiserul, pe brațe susținuți. Ironia este că au intrat în sala unde altădată se celebrau marile victorii economice ale comunismului biruitor. Iohannis a luat microfonul și a pleznit, ca vodă din cerdac, poporul neascultător. Eroul de ieri al televiziunii a stat în sală cuminte, la locul lui. Bogdan nu mai este vedeta, ci doar activistul ascultător. Junior în ale politichiei europene, după ce, zărghit, acum ani, dădea cu capul de pereți pe globaliștii care aduceau milioane de imigranți prin Europa, tânărul politician și-a primit prima lecție. A fost pus la locul lui de herr Iohannis care a lovit năpraznic. Domnule number one i-a spus ironic, neamțul. Încovoiat sub greutatea așteptării, Rareș a răspuns: la luptă. Mesajul este simplu: eu, guvernatorul german aștept de la tine să faci ceea ce ai promis. Să îmi aduci voturi. Căci de aceea ești numărul unu.

Avertismentul transmis

În același timp a fost și avertisment pentru iobagii liberali din București: vedeți că Optimus Prime este Bogdan, restul nu existați. Doar în aceeași zi a lansării PNL pentru alegerile euro-parlamentare, prin DNA, Iohannis trimisese solie cu o citație, în vârf de suliță, lui Cătălin Predoiu (cel care a căzut victimă jocului murdar de acum 4 ani la alegerile pentru București) ca să avertizeze pe orice liberal bucureștean care s-ar opune noii sale politici. Exact ca în Berlinul celui de-al treilea Reich, în loc să dea telefon să negocieze ca un politician normal, cruciatul noului pan-europenism trimite citații celor care nu ascultă de porunci.

Printr-un cuvânt, a indicat dușmanul

Din sala marilor victorii socialiste, leaderul german al PPE, cel mai important politican ca poziție ocupată, Manfred Weber, secretarul general al popularilor europeni, a dat tonul obrăzniciei. În loc să spună ce vrea să facă, pentru dezvoltarea unei Românii membre a UE, ca șef al PPE și candidat la una dintre cele trei funcții supreme din Europa germanizată, a început să atace PSD. Cu manta a lovit și în ceilalți copii neascultători ai Europei. Susținând candidatura lui Kovesi la funcția de procuror european, Weber a enunțat de fapt mandatul acesteia. Kovesi va trebui să lupte împotriva corupției europene. Simplu, printr-un cuvânt, feldmareșalul a indicat dușmanul. Kovesi va trebui să atace pe cei care nu se vor supune dictatului berlinez. De aceea Germania o sprijină pe LCK. Să emită mandate de arestare împotriva polonezilor, ungurilor, cehilor, italienilor,chiar și francezilor, dacă vreunul nu se va supune politicii țevei de gaz cu Rusia. Căci interesele esențiale de la Berlin, sunt porunci de executat pentru ceilalți europeni. Altfel, vine LCK cu mandatul de arestare, exact cum a facut în România. Îl și vedem pe naționalistul Rareș Bogdan, cum va aplauda lupta împotriva corupției europene, urlând de la megafonul marșului său cel lung: Ați furat domnule Timmermans? Unde sunt banii Orban? Huo fascist polonez? Jos Cehia! La bulău slovac corupt! Jos Rusia! Mai jos, la colțul opus al străzii, vor sta Blaga si Vasilică Mureșan, pregătind ceai fierbinte și pături ardelenești pentru marinarii ilegali din Africa sau Asia, încurajând prin juruințe eterne, înfrățirea între popoarele de pe cele trei continente.

Le va cere totul

Totul se va petrece în numele letalei trilogii politice Germanicus (imaginată literar doar ca istorie alternativă), dar astăzi scrisă rece de scenariștii globalizării. Procurator, Noii Barbari si Republica Plangând sunt etapele dispariției complete a statelor națiune și popoarelor europene. Prin numirea lui Kovesi ca procuror european, neo-marxiștii Europei (alături de care PNL strigă mussolinian Vincere e Vinceremo, tranformându-ne, pe noi ceilalți în Corul Robilor) vor face ca cei care li se opun să sfârșească în pușcărie, trimiși de luptătorii gen Rareș Bogdan. Astăzi la conferința PPE din București, valoare supremă europeană a fost pușcăria, care vine să întregească amenințarea generală la existența valorile europene ca libertate, democrație, suveranitate. Pentru aducerea gazului lui Putin la Berlin, PPE, dominat de Germania, va trece cu șenilele peste orice astfel de valoare națională sau europeană. Iar Rareș Bogdan va fi obligat să promoveze exact pușcăria, ca singură valoare europeană asiguratorie a victoriei finale. El va da măsura propriei turpitudini morale atunci când, ajuns euro-parlamentar, va fi obligat să voteze împotriva propriei țări și, direct/automat împotriva marilor eroi români, victime ale comunismului stalinist, care numai câteva decenii în urma lor, re-construiseră, prin sacrificiu, națiunea și realizaseră astrală victorie, prin constituirea statului România Mare. Votul lui Bogdan în favoarea politicilor anti-statale și anti-naționale propuse de birocrația europeană ilegitimă și ilegală de la Bruxelles vor fi expresia confuziei sale culturale și lipsei de identitate națională a partidului care tocmai s-a sinucis în ziua lansării morbide pentru alegerile euro-parlamentare. Căci de Iohannis nu mai avem vorbe, el de mult nu mai există, descărnat deja în nisipul deșertului germano-rus al luptei anticorupției.

Stăpânirea la care, cu toții au intrat, nu va avea milă. Le va cere totul. Iar fostul ziarist va înțelege ca pușcăriile comuniste au fost temple de izbăvire unde deținuții politici de atunci au fost vizitați de Joshua bar-Joseph (Christ pentru naționaliștii verzi ai lui Rareș) în celulele lor zidite, pe când Europa germanizată va însemna anulare absolută. Corneliu Coposu povestea despre un singur coșmar pe care îl avea în anii de pușcărie. Acela de a nu fi trimis în lagărele staliniste din Siberia. Acceptase și iertase deja condamnarea nedreaptă ca pe o sminteală trecătoare a unei Românii ocupate samavolnic de marxiștii internaționaliști, dar dorea să moară numai în pușcăria românească. Să fie îngropat în pământul țării lui. Ca și Rareș Bogdan, toți ne-vii din PNL vor afla că, după nivelarea europeană pregătită de UE, nici loc de veci nu vor mai avea. Căci pamântul strămoșilor ardeleni va fi fost ecologizat deja, iar locul de veci fi devenit supraetajat, cu numere date de un ne-viu global.

Notă: intertitlurile aparțin redacției


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel