Iohannis, atac la PSD și ALDE: Să înțeleagă același lucru

Klaus Iohannis a atacat liderii politici aflați la putere în discursul ținut în ședința comună solemnă a Camerei Deputaților și Senatului consacrată celebrării Centenarului Marii Uniri.

Klaus Iohannis a criticat modul în care acționează partidele politice aflate la guvernare și care dețin majoritatea în Parlamentul României.

"Românii înțeleg că prosperitatea noastră depinde în mod esențial de alegerile pe care le facem, de opțiunile de dezvoltare pe care le adoptăm, de consecvența în a ne urma angajamentele. Este timpul să înțeleagă același lucru și majoritatea politică și guvernametală. Doamnelor și domnilor, celebrăm Centenarul într-o perioadă tumultoasă pentru societatea românească, iar unele abordări populiste, demogogice și manipulatorii au semănat discordie și au afectat unitatea care ar fi trebuit să caracterizeze modul în care sărbătorim sărbătorirea unui vis de veacuri. Spiritul naiunii este însă viu și s-a manifestat în susținerea fără echivoc pe care cetățenii au arătat-o oricăror încercări de a pune în pericol principiile și valorile care au stat și la baza Marii Uniri de acum 100 de ani", a declarat Klaus Iohannis.

Vezi ședința live aici: Ședință solemnă Centenar. Iohannis, la Parlament, cine l-a întâmpinat. Dragnea, explicația absenței

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel