Iohannis, atac la Guvern după raportul GRECO. Codrin Ştefănescu, reacţie: Barna şi Cioloş râd cu lacrimi

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, a reacţionat pe pagina sa de Facebook după ce preşedintele Iohannis a declarat că recomandările GRECO trebuie puse imediat în aplicare. 

"Tocmai a ieşit Klaus în conferinţă de presă să ne zică că guvernul nu mai are voie să facă nimic. Doar ce ne zic āia de la UE! Prin el! Ca d-aia e pus aicea, nu de pămpălău. Şi acum pleacă în vacanţă. În timp ce Cioloş şi cu Barna râd cu lacrimi...", a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook. 

"PSD a primit un nou cartonaş roşu, de această dată de la GRECO. Concluziile celor două rapoarte adoptate la 21 iunie şi publicate ieri cu o întârziere semnificativă de către Guvern arată încă o dată multiplele prejudicii aduse de guvernarea PSD-ALDE în ultimii doi ani prin modificarea legilor justiţiei.

Mesajul dat de români la referendum se regăseşte din plin în aceste concluzii. Este îngrijorător că din cauza intereselor actualei guvernări, România este în continuare în atenţia organismelor europene", a declarat Klaus Iohannis. 

 
 
 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel