Iohannis, atac Guvern. Reacție virulentă din ALDE: Josnic! Nu aveți nicio limită?

Viorica Dăncilă - Klaus Iohannis
Viorica Dăncilă - Klaus Iohannis

Secretarul general adjunct al ALDE a reacționat la atacul incredibil al președintelui Klaus Iohannis la Guvernul Dăncilă. 

Vezi și: Iohannis, nou atac: S-a consolidat regimul nazist

”Chiar nicio limită nu aveți domnule președinte Iohannis?

Prin discursul de astăzi, 28 ianuarie 2019, președintele Iohannis s-a cocoțat pe suferința uneia din cele mai mari tragedii ale umanității, Holocaustul, comemorată pe 27 ianuarie.

”Paralelă josnică”

În loc să onoreze memoria milioanelor de victime ale Holocaustului, Klaus Werner Iohannis a ales să facă o paralelă josnică pentru funcția și responsabilitatea pe care orice funcție de ales o implică, cu atât mai mult funcția de președinte al unei țări democratice, stat membru al Uniunii Europene.

Klaus Werner Iohannis a ales să facă o paralelă între nazism și un partid din România, ales la fel de democratic cum a fost și el, de aceeași români care l-au ales pe el, președinte chiar și a acelor români din acel partid. 

”Atac politic, într-un moment de comemorare”

Jignirea președintelui Iohannis este cu atât mai mare cu cât vine cu această ocazie, în care a ales să se folosească de un moment de comemorare pentru un atac politic josnic.

În așteptarea unor scuze publice ale președintelui Iohannis față de aceste declarații, le cer scuze supraviețuitorilor Holocaustului care au trebuit să asculte un astfel de discurs în loc să audă laudele, respectul și mulțumirile pentru forța și curajul pe care l-au avut înfruntând una din cele mai mari tragedii ale umanității, Holocaustul.” a scris Tudor Tim Ionescu, pe Facebook. 

Vezi și: Iohannis, atac Guvern. Chirieac, prima reacție internațională: Șocante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel