Iohannis atac. Dragnea răspuns pentru președinte

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat joi, la Buzău, că va comenta declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis de la Sofia după ce acesta se va întoarce în ţară, subliniind, totodată, că se aştepta ca acesta "să se ocupe de interesele României" acolo. 

"Eu respect o cutumă - am respectat-o, o respect şi o voi respecta în continuare- pe care, din păcate, se vede că dumnealui n-o respectă şi n-o s-o încalc nici astăzi. Când un oficial român este plecat din ţară, eu niciodată nu l-am atacat, niciodată nu l-am vorbit de rău, pentru ca acel oficial, indiferent cine e, că este adversar politic sau nu, să fie pus într-o poziţie delicată atunci când are întâlniri cu oficiali străini. După ce se întoarce, vă garantez că o să răspund şi o să răspund destul de aplicat. Nu numai la această afirmaţie, ci la toate afirmaţiile lui. M-aş fi aşteptat să se ocupe acolo şi să vorbească despre întâlnirea respectivă şi despre ceea ce are România ca interese. Dar, repet, nu vreau să comentez asta, astăzi", a spus Liviu Dragnea. 

"O să rămâneți nemulțumiți"

Preşedintele Camerei Deputaţilor a subliniat că este timp suficient pentru a răspunde declaraţiilor preşedintelui Iohannis după revenirea acestuia în ţară. 

"Ştiu exact ce a spus şi vă garantez că nu o să rămâneţi nemulţumiţi în ceea ce priveşte răspunsurile mele. Dar este acolo, este preşedintele acestei ţări, pe care eu o iubesc foarte mult, pe care toţi o iubim foarte mult, şi când se va întoarce în ţară, o să avem tip suficient să auziţi răspunsurile mele. (...)Verbale", a adăugat Dragnea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel