Urmărește emisiunea live


Iohannis, ATAC. Chirieac: Greșeală GRAVĂ în comunicarea politică

Iohannis - Dragnea - Tăriceanu
Iohannis - Dragnea - Tăriceanu

Bogdan Chirieac a comentat discursul de astăzi al președintelui Klaus Iohannis. Analistul spune că președintele țării a făcut o greșeală gravă. El a specificat că în acest moment  nu se impune nici un fel de răspuns din partea PSD. 

"Nu știu cine îl sfătuiește pe domnul președinte Iohannis. Dacă va continua pe această cale, într-adevăr dânsul nu va prinde turul al doilea al alegerilor. Vor intra domnul Tăriceanu sau domnul Cioloș, alături de candidatul PSD-ului. Există un principiu în comunicarea această politică: atunci când adversarul se afundă, nu-i întinde mâna, că s-ar putea să-l ajuți. Riposta PSD-ului nu își are rostul acum. Doamna Dăncilă trebuie să facă ceva grav ca să legitimeze demersul domnului Iohannis. Cu actualele cifre economice ale României, nu poți cere demisia primului ministru. Poți să ceri demisia, la un moment dat, dau un exemplu, pe eșecul privind infrastructura: șosea, cale ferată, un caz concret, nu pe cifre pe care publicul larg nu le înțelege, că nu este de specialitate, nici nu  trebuie să fim toți economiști. Domnul președinte a cerut demisia premierului și apoi a făcut o greșeală gravă în comunicarea politică: nu a specificat care este oferta," a spus Bogdan Chirieac la România TV.

Mesajul de astăzi al președintelui 

Reamintim că astăzi, președintele Klaus Iohannis a cerut din nou demisia premierului Viorica Dăncilă după ce a prezentat o serie de date referitoare la execuția bugetară.

Este imperioasă demisia doamnei Dăncilă pentru a face loc unor oameni responsabili și competenți. Este din ce în ce mai vizibil că Dragnea și ai lui nu au nici o soluție pentru o guvernare bună și eficientă”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel