Iohannis, ”joc de șah”. Schnecker: Ce s-a întâmplat acum câteva luni

Președintele României
Președintele României

Președintele Klaus Iohannis a decis să amâne schimbarea miniștrilor până după sărbătorile dedicate Centenarului şi Zilei Naţionale de 1 Decembrie. Analistul politic Niels Schnecker a comentat declarația președintelui.

Niels Schnecker este de părere că declarația făcută de Președintele Klaus Iohannis a fost făcută cu scopul de a le răspunde alegătorilor săi și a le arăta faptul că face opoziție Guvernului Dăncilă.

Eu am citit o declarație politică a unui om aflat în opoziție față de puterea actuală, lucru în care el a găsit o modalitate de a își exprima această opoziție. În urmă cu câteva luni, susținătorii săi l-au taxat pentru faptul că a acceptat-o din prima pe Viorica Dăncilă, fără niciun pâs, nu a făcut-o să aștepte nici măcar o zi. Mie mi se pare acum că răspunde practic susținătorilor săi electorali arătând că poate să facă opoziție încetinând procesul de remaniere guvernamentală. Mi s-a părut o mutare de șah în continuarea refuzului pentru numirea  Liei Olguța Vasilescu și a lui Ilan Laufer în calitate de miniștri. Este în continuare un joc de șah., a afirmat Niels Schnecker în cadrul emisiunii lui Lili Ruse, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel