Iohannis, achitări DNA. Prima reacție după cazurile Ponta și Greblă

Iohannis - Ponta
Iohannis - Ponta

Președintele Klaus Iohannis a oferit prima reacție după achitările sonore ale lui Victor Ponta și Toni Greblă, de săptămâna trecută, ambii trimiși în judecată de DNA.

„Nu pot să am în public nicio părere despre deciziile sistemului de justiție. Am făcut două declarații și imi face plăcere să le repet. Am toată încrederea în justiția din România și sunt ferm convins că ea trebuie să rămână independentă. În niciun caz nu voi accepta o imixtiune a politicului în actul de justiție”, a precizat Iohannis.

La insistențele ziariștilor pentru a comenta achitările și întrebat dacă e mulțumit de DNA în aceste condiții, Iohannis a adăugat: „E o chestiune care va trebui analizată și în interiorul DNA, dacă s-au făcut sau nu greșeli. Nu pot să mă pronunț”, a adăugat Iohannis care a mai precizat că doar CSM se poate pronunța.

Totodată, având în vedere că i-a cerut demisia lui Ponta, în ceea ce privește dosarul pentru care a fost achitat, președintele a fost întrebat dacă are de gând să-i ceară scuze, dar spus un ”nu” categoric.

Amintim că în cursul acestei săptămâni, fostul premier Victor Ponta și Toni Greblă, fost judecător la CCR, au fost achitați după ce au fost trimiși în judecată de DNA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel