Iohannis, absent la ședința de Guvern. Coita, IPOTEZĂ: Ghinion!

Analistul Alex Coita a lansat o ipoteză legată de motivul pentru care președintele Klaus Iohannis nu a venit la ședința de Guvern de astăzi.

"Eu v-am spus că orice magie, orice iepure care iese dintr-un joben funcţionează o singură dată, după aceea lumea nu mai reacţionează. Dacă domnul Iohannis a ales să meargă, ieri, la şedinţa de Guvern, cu o atitudine similară, astăzi, risca să pară ridicol. Nu pot să îmi explic mecanismul de gândire. La sfârșitul acestei scenete în mai multe acte, rămânem cu impresia că preşedintele efectiv se plimbă dintr-o parte în alta, fără să aibă vreun plan. Nu pot să vă dau altă explicaţie, asta îmi imaginez eu. Sau explicaţia că a vrut să arate că vrea să facă ceva. A fost ieri, a punctat, a arătat că încearcă să facă ceva, nu a reuşit. Ghinion, cum ar zice cineva, şi mergem mai departe", a spus Alex Coita, în emisiunea "Exces de Putere", de la Antena 3.

Vezi și: Ce a făcut Iohannis în şedinţa de Guvern. Culise

Deși Klaus Iohannis a afirmat că va merge la ședințele de Guvern, în repetate rânduri, astăzi locul său a fost gol. Premierul Viorica Dăncilă îi pregătise președintelui un scaun în ședința de Guvern. 

Vezi și: Imagine BOMBĂ din Guvern. Ședință extraordinară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel