Iohannis, refuz desemnare miniştri, efecte. Laufer: Discutăm de miliarde de euro

Ilan Laufer
Ilan Laufer

Ilan Laufer comentează asupra efectelor pe care le-ar putea avea întârzierea desemnării celor doi miniştri refuzaţi de către Klaus Iohannis. 

Iată ce a scris Ilan Laufer pe pagina sa de Facebook: "Ce impact economic are blocarea celor două ministere din Guvern?

Dacă ne uităm cu atenţie, înţelegem că cele două ministere blocate de către preşedintele Iohannis, cel al Dezvoltării şi cel al Transporturilor, sunt ministerele cu cele mai mari bugete pentru investiţii şi infrastructură, adică peste 80% din investiţiile care se realizează în România în aceste domenii sunt în directa responsabilitate şi coordonare a acestor două ministere cheie din cadrul Guvernului.

Discutăm de investiţii de miliarde de euro la cele două ministere, investiţii care ajung în economia românească şi duc la dezvoltarea capitatului, la crearea de locuri de muncă şi contribuie la creşterea economică a ţării. Prin urmare, numirea miniştrilor interimari de către premier este singura soluţie de asigurare a continuității în activitatea a două ministere cheie în domeniul investițiilor, până la soluționarea acestui nou conflict constituţional care aduce grave prejudicii economiei româneşti şi intereselor internaţionale ale României. Premierul Dancila demonstreaza prin cele două propuneri că acţionează în interesul naţional al României şi al tuturor românilor."

Vezi şi: Accident grav pe DN2, în Buzău

Bărbat spulberat de tren în Dâmboviţa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel