Ficeac: Iohannis nu a înțeles. Mărunt candidat electoral

Klaus Iohannis la schi. foto: Facebook Moga Marian Bogdan/ arhivă
Klaus Iohannis la schi. foto: Facebook Moga Marian Bogdan/ arhivă

Sociologul Bogdan Ficeac a reacționat în urma declarațiilor făcute de către președintele României, Klaus Iohannis, cu privire la bugetul național pe 2019. În cadrul unei intervenții telefonice la postul de televiziune România TV, sociologul Bogdan Ficeac susține că președintele României face toate eforturile să fie suspendat. 

”Domnul Klaus Iohannis, după patru ani de zile, nu a înțeles ce înseamnă această înaltă demnitate de președinte al României. El este un mărunt candidat electoral. Când tragem linie referitor la rezultatele acestui președinte, după aproape cinci ani de zile nu vedem decât eventual atacuri la adresa activității Guvernului și în rest vacanțe la schi. Domnul Iohannis, deși nici legea nu mai permite suspendarea președintelui, face toate eforturile să fie suspendat, să se victimizeze, într-un fel pentru că el are o foarte mare problemă. Pentru că nu degeaba țipă el de ani de zile cu penalii, cu justiția, că are problemele cu casele respective. Și acolo nu se pot închide dosare pe bandă rulantă la nesfârșit. Dacă iese încă cinci ani de imunitate s-ar putea ca viitorul să fie destul de trist”, a declarat sociologul Bogdan Ficeac la România TV. 

Discurs electoral

”Discursul acesta nu a fost despre buget. A fost un discurs electoral. Nu vedeți că nu există. Și Traian Băsescu, cel mult criticat, ieșea precum cucul la ora șase și avea anumite critici, măcar le exemplifica. Aici a fost un atac la adresa PSD-ului, dar nu pragmatice, strict la un buget, ce se întâmplă”, a mai spus Ficeac la postul de televiziune România TV. 

Vezi și: 

Iohannis blochează bugetul, sesizare la CCR. ATAC fără precedent la PSD

Iohannis, atac PSD. Radu Tudor, consecințe: Lucrul acesta nu ni-l dorim

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel