Ioana Petrescu a intrat în ”Pro România”

Ioana Petrescu i s-a alăturat lui Victor Ponta, în noul partid. 

Ioana Petrescu a fost ministru al Finanțelor. 

Aceasta a anunțat în această dimineață că i s-a alăturat lui Victor Ponta în noul partid. 

Iată mesajul postat de Ioana Petrescu pe Facebook: 

”Am decis sa intru in Partidul Pro Romania!

Am facut acest pas cu convingerea ca nu pot schimba lucrurile care cred eu ca nu functioneaza cum trebuie doar comentand de pe margine. Pentru a indrepta lucrurile care, in ultima vreme, merg intr-o directie periculoasa pentru intreaga societate, este nevoie de vointa politica.

Echipa alaturi de care m-am decis sa intru in politica este formata din profesionisti care au demonstrat ca vor si pot sa lucreze pentru oameni. Am fost ministru technocrat intr-un guvern politic si am lucrat alaturi de o parte din profesionistii care acum imi vor fi colegi de partid. O parte din masurile luate in Guvernul din care am facut parte ca ministru de Finante isi produc efectele si astazi. Altele au fost amanate pana azi, modificate sau chiar uitate.

Cred ca oamenii asteapta de la clasa politica mai mult profesionalism si viziune si am convingerea ca Pro Romania poate oferi aceste lucruri, in interesul romanilor, indiferent de statutul lor social sau de varsta. Vom fi aproape de cetateni si ne dorim sa orientam Romania spre modernizare, sa oferim conditii mai bune pentru toti cei care, prin munca lor, contribuie la dezvoltarea intregii tari.

Avem oameni valorosi, care fac performanta in diverse domenii si care se remarca prin competitivitate si inovatie. Ne dorim sa le oferim conditii pentru a-i pastra acasa.

Eu am ales Romania acum 5 ani. Si astazi am ales Partidul Pro Romania pentru a ma implica si politic in dezvoltarea si modernizarea acestei tari. Am convingerea ca, unindu-ne fortele, vom face din nou ca Romania sa insemne "acasa" pentru toti cetatenii sai.” a scris Ioana Petrescu, pe Facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel