Ioana Boureanu, bătută. Cristi Boureanu, măsuri radicale: I-au spart capul...

Ioana Boureanu
Ioana Boureanu

Cristian Boureanu a decis să ia măsuri imediate după ce fiica lui, Ioana, a fost bătută în club, de trei tinere.

"Cineva trebuie să plătească. Este absolut inadmisibil să se întâmple așa ceva într-un club. Povestea, pe scurt, este următoarea. Ioana a mers în club, să se distreze. Acolo, trei tinere au agresat-o, mai întâi, în baia localului. Atunci au intervenit cei de la pază, iar Ioana era convinsă că aceștia le vor da afară, din încăpere, pe respectivele fete. Doar că acest lucru nu s-a întâmplat. Așa că, după un timp, spiritele s-au aprins din nou, cele trei au intrat în conflict cu o prietenă de-a Ioanei, iar atunci, când ea abia își pansase rănile, i-au dat cu un pahar de whisky în cap, e exact ca în filmele cu Van Damme. I-au spart capul", a spus Cristian Boureanu pentru wowbiz.ro.

'I-au spart capul cu un pahar de whisky. Vom merge până la capăt'

Fostul politician a afirmat că lucrurile sunt mult mai grave decât păreau la început. Ioana Boureanu a ajuns la IML pentru a obține certificatul medico-legal, care să ateste faptul că a fost agresată. Adolescenta a fost cusută, după ce tinerele i-au spart capul cu un pahar de whisky

”Am cerut, momentan verbal, dar o vom face și în scris, prin avocat, imaginile de pe camerele de supraveghere, să aflăm cine sunt tinerele care au agresat-o pe Ioana, momentul celei de-a doua agresiuni și de ce nu au fost predate poliției de cei responsabili cu paza în clubul acela? Înțeleg, Ioana nu mai era de față, era la Urgențe, a fost cusută după ce a fost agresată. Oricum, noi am fost la Institutul de Medicină Legală, așteptăm rezultatele”, a mai spus Boureanu.

Vom merge până la capăt în această speță”, a declarat hotărât Cristian Boureanu.

Vezi și: Fiica lui Cristian Boureanu, bătută cu pumnii și picioarele. Scene înfiorătoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel