Ioana Andreea Lambru, numită secretar general al Guvernului

Fifor, prim ministru interimar, a luat prima decizie după ce a ajuns la Palatul Victoria.

Ioana Andreea Lambru a fost numită în funcţia de secretar general al Guvernului, printr-o decizie semnată de premierul Mihai Tudose, publicată marţi în Monitorul Oficial.

Aceasta deţinea funcţia de secretar general adjunct al Guvernului. Ea o va înlocui în funcţie pe Roxana Cezarina Bănică.

Roxana Cezarina Bănică a fost eliberată, la cerere, din funcţia de secretar general al Guvernului, potrivit unei alte decizii publicate în Monitorul Oficial.

Tot marţi, la cerere, au mai fost eliberaţi din funcţii Elena Repede - director de Cabinet al prim-ministrului, cu rang de secretar de stat, în cadrul aparatului propriu de lucru al premierului; Aurelian Felix Rache, consilier de stat la Departamentul pentru strategii guvernamentale din cadrul aparatului de lucru al Guvernului; Daniela-Meri Mocanu, consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului.

[citeste si]

Mihai Fifor a fost propus marţi pentru funcţia de prim ministru interimar: 

"L-am desemnat pe Mihai Fifor ca premier interimar. Am decis să convoc consultări cu partidele parlamentare pentru mâine. Voi trimite chiar acum invitațiile de participare la consultări", a anunţat Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel