Ioan Mircea Pașcu îl taxează pe Eugen Teodorovici, în războiul cu Marcel Ciolacu

Ioan Mircea Pașcu a intervenit în urma declarațiilor lui Eugen Teodorovici, cel care a susținut că el ar fi trebuit să fie președinte interimar, după demisia Vioricăi Dăncilă.

Fostul europarlamentar PSD Ioan Mircea Pașcu a postat pe pagina sa de Facebook un text prin care îi atrage atenția lui Eugen Teodorovici că situația de acum a mai fost și după ce Viorica Dăncilă a preluat partidul:

”Teodorovici: "... este corect şi principial corect ca cine asigură interimatul partidului să nu participe la competiţia pentru noua conducere, pentru că eşti clar în avantaj faţă de ceilalţi care vor să candideze la conducerea partidului", a afirmat Teodorovici.
Ce păcat ca nu a descoperit acest principiu când Dăncilă asigura conducerea interimară după Dragnea și a preluat, fără probleme, conducerea partidului după aceea ...”

Declarații Teodorovici

"Conducerea partidului ar trebui să fie alta. Eu ştiu că trebuie să respecţi regulile, mai ales statutul. Acolo spune clar că doar congresul şi numai congresul este cel care numeşte şi revocă conducerea partidului. Potrivit statutului, eu trebuia să fiu preşedinte interimar până la congres. Nu pretind eu asta, e vorba despre ce spune statutul pe care l-au votat toţi membrii la Congres. Este prevederea pe care trebuie să o respectăm toţi, ne place sau nu. Dar sunt multe întrebări la care nu vom avea răspuns. Am spus şi după CEx asta", a explicat, ]ntr-un interviu, ministrul Economiei din Guvernul Dăncilă.

Citește și: Codrin Ștefănescu: Eugen Teodorovici are DREPTATE! Intervenție fulminantă în războiul cu Marcel Ciolacu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel