Ioan Lazăr (ALDE) - Florin Roman (PNL), război: SARE CA ARS! Îi place să se vadă dând din gură

Ioan Lazăr, ALDE
Ioan Lazăr, ALDE

Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba, declară că PNL ignoră declarațiile antisemite ale propriului președinte de la Cotroceni, dar face scandal când propaganda statului paralel este criticată. 


”PNL, prin Florin Roman, sare ca ars în apărarea propagandei statului paralel, a celor pentru care spectacolul cătușelor înseamnă justiție, în detrimentul apărării drepturilor și libertăților cetățenilor. Florin Roman, așa cum ne-a obișnuit, vorbește ca să se audă vorbind. Îi place să se vadă în presă dând din gură fără rost și îl atacă pe președintele Senatului din dorința de afirmare.” susține Ioan Lazăr președintele PSD Alba. 

”O trompetă a celor din umbră”

Acesta adaugă că ”În primul rând, PNL a ales cel mai nepotrivit om pentru a ieși public să solicite orice. Florin Roman s-a remarcat prin jigniri, prin invective, iar un asemenea personaj nu are căderea morală de a solicita ceva. De asemenea, justițiarul Roman nu a mai părut la fel de vehement să solicite scuze atunci când Iohannis jignea un popor întreg, când Iohannis păta imaginea României prin remarcile sale antisemite. PNL se atacă atunci când vine vorba de sistemul paralel. Dacă nu făcea nimeni referire la cei care susțin instituțiile de forță, atunci PNL prin Roman nu mai era ofuscat. PNL, prin toate aceste reacții nu face decât să arate că a devenit avocatul statului paralel și întreține manipularea unei părți a românilor. În cazul lui Florin Roman acesta nu e altceva decât o trompetă a celor care stau și trag sforile PNL-ului din umbră.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel