Ioan Lascăr, interviu la „Academia de Sănătate”. Chirurgia plastică și reparatorie, evoluții

Rodica Mitu / 11 Martie 2019 / 10:43

Invitatul de luni, 11 martie 2019, de la emisiunea „Academia de Sănătate” cu Irinel Popescu, transmisă pe DC MEDICAL și DC NEWS, este academician profesor emerit dr. Ioan Lascăr.

Dacă ar fi să facem o scurtă trecere în revistă a uriașei activități profesionale a academicianului profesor emerit dr. Ioan Lascăr, v-am spune că este posesor al unui doctorat în științe medicale, Doctor „Honoris Causa", șef clinică Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă de la Spitalul de Urgență Floreasca din București.

Are la activ peste 20 de procedee chirurgicale realizate în premiera națională în domeniul microchirurgiei reconstructive, începând cu prima replantare efectuată în România și continuând cu reconstrucția esofagiană cu ansă intestinală transferată liber, reconstrucție mamară cu lambouri musculo-tegumentare, reconstrucție perete toracic, reconstrucție mână cu transfer tridigital etc.

Interviul de luni, de la Academia de Sănătate, va fi transmis simultan pe canalele de Facebook și Youtube ale DC MEDICAL, putând fi urmărit și pe DC NEWS, de la ora 11.00.