Ioan Filip, despre un alt an al lui Dinamo în play-out: „Șansele de calificare în play-off sunt minime”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Fotbalistul lui Dinamo București, Ioan Filip, a făcut declarații la vizita medicală.

Fotbalistul dinamovist Ioan Filip a spus, la vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă, că nu este normal ca Dinamo să nu se califice în play-off-ul Ligii I, șansele fiind infime, ca în ultimii ani, conform Agerpres.

„Suntem sănătoși, suntem bine şi așteptăm să atacăm anul cât mai bine. E adevărat, șansele de calificare în play-off sunt minime, ca şi anul trecut. Noi trebuie să batem tot şi ceilalți să se încurce. Anul trecut s-a întâmplat, ceilalți s-au încurcat, doar că noi nu am reușit să câștigăm toate meciurile. Sperăm ca anul acesta să fie diferit şi să reușim să câștigăm toate meciurile. Dinamo nu mai e de vreo doi ani la fel cum era pe vremuri. Să fii în play-out nu e în regulă pentru o echipă ca Dinamo. Calificarea este posibilă atât timp cât există șanse matematice. Dacă ceilalți vor pierde şi noi câștigăm tot, e o șansă cât de mică", a spus Filip.

Plecarea lui Nistor, neașteptată

Filip a comentat și plecarea căpitanului de echipă, Dan Nistor, care s-a transferat la Universitatea Craiova, spunând că a fost surprins de decizia luată de acesta.

„Vacanta a fost liniștită, sărbătorile de iarnă alături de familie sunt frumoase. E adevărat a plecat şi Dan Nistor, căpitanul nostru, cel mai bun pasator, nu cred că mai are rost să vorbesc despre el. E o lipsă pentru noi. Nu am simțit că vrea să plece, chiar el spunea că o să rămână. E o lipsă, dar o echipă nu stă într-un jucător, trebuie să mergem mai departe să găsim pe altcineva care să ne ajute", a mai spus dinamovistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel