EXCLUSIV  Ioan Burculeţ, astrolog, previziunea care cutremură scena politică: Spun cu responsabilitate morală

Ioan Burculeţ, specialist în astrologie, devenit cunoscut în România după ce a prezis victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din 2014, anunță schimbări importante la final de an, atât în plan politic, cât și în plan financiar. 

„Până la finalul lui 2018, o să vedeți că, în România, lucrurile iau o altă turnură, în sensul în care va fi o schimbare radicală, începând cu scena politică", a declarat, pentru DC News, Ioan Burculeț. „În România, evenimentele majore au avut loc la final de an, mai ales de la jumătatea lunii octombrie, pentru că de atunci începe anul astrologic. Revoluția a avut loc în decembrie, cele mai importante proteste au fost organizate tot în decembrie", a explicat acesta.

Ioan Burculeț a precizat că, în octombrie 2018 – mai 2019, au fost și vor fi momente importante. „Deprecierea monedei naționale a început să ia amploare din octombrie anul trecut. Blocajul la care asistăm în prezent s-a manifestat gradual tot de anul trecut. Aduceți-vă aminte și câte evenimente au fost de Crăciun, chiar și de Paște. Ne-am dus într-o direcție de blocaj, indiferent de factorii circumstanțiali din jur. Acum intrăm într-o nouă etapă", a afirmat astrologul.

Se rupe coaliția de guvernare?

Până la final de an, vor fi schimbări majore, dar și în primul trimestru al anului 2019, susține Ioan Burculeț. „Poate fi o răsturnare de situație în ceea ce privește latura politică. Ați observat că multe din scandalurile care se produc în politică au început să se evidențieze mai mult de săptămâna trecută, de joi? De atunci, s-au accentuat nuanțele de agresivitate, declarațiile. Ca și mod de manifestare, a avut legătură și cu Luna Plină, dar mai puțin, nu ca în cazul cutremurului din weekend. O să vedeți că România va trece printr-o schimbare. Nu ar fi de mirare dacă se dizolvă Guvernul, dacă o să iasă de la guvernare Călin Popescu-Tăriceanu. Pe lângă schimbările din sfera politicului, vor fi și în sfera financiară. Schimbările vor avea loc până la sfârșitul anului, cel târziu până la finalul lunii ianuarie 2019. Vă spun cu responsabilitate morală", a declarat, pentru DC News, astrologul. În acest context, a făcut referire și la pasărea Phoenix, un simbol al renașterii.

Totodată, cu privire la România, prin esența ei astrologică, a spus că este o țară binecuvântată. „Avem ceva deosebit. Însă ascendentul își pune amprenta asupra românilor. Un pas înainte și zece pași înapoi", a mai spus acesta. 

Vezi și: Ioan Burculeț, astrologul care a prezis cutremurul din România, interviu. Elementul cheie la care niciun român nu s-ar fi gândit


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel