Ioan Burculeț, astrolog, anunță noi ARESTĂRI. Evenimente extreme în România

Ioan Burculeț
Ioan Burculeț

Astrologul Ioan Burculeţ, devenit cunoscut în România după ce a prezis victoria lui Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale din 2014, precum şi cutremurul devastator din Italia, din octombrie 2016, anunță o nouă serie de arestări.

„Dincolo de toate inerentele presimt că de 1 Decembrie și înainte va cădea FB în România. Nu pot să îmi dau seama ce efect va mai fi, pentru că primele confirmări vor veni din acest weekend! O serie de accidentări și aspecte care duc în latura violenței vor fi exercitate la acest final de săptămână în diferite colțuri ale țării. Copii, în continuare pentru următoarele 3 zile, implicați în accidente. Incident la metrou, pentru că situația se va repeta.

În weekend un incendiu mult mai mare va mistui o fabrică și o biserică, posibilitatea cea mai probabilă în zona de Vest și Nordul Moldovei, unde va fi afectată și circulația datorită unui incident major. Accident aviatic, de data aceasta va fi o prăbușire a unui aparat de zbor. Vremea se va încălzi vizibil de Luni și iarăși vor fi condiții meteorologice extreme pentru țara noastră!

Un incident în care va fi implicată o personalitate politică din România. Nu este exclusă nici posibilitatea unui cutremur în acest weekend.

Italia se va pregăti din nou pentru o mișcare seismică și alunecări de teren, mai afectată va fi partea de Sud. În acest weekend vor fi proteste masive în Franța dar și Spania. O negociere va eșua în orientul mijlociu și vor fi încă 3 atentate dintre care ultimul în Federația Rusă, al 3-lea din ultima luna jumătate, pentru că până de Crăciun vor fi în total 4 pentru ei.

Franța va face cea mai greșită mutare și A Merkel își va arată o nouă față prin deciziile pe care la va lua.

Totul va fi concentrat pe toată Europa la acest final de săptămâna și un cuplu va divorța sau vor avea probleme. O nouă serie de arestări vor avea loc în perioada imediat următoare și acuzații....

Până una alta să avem un final de săptămâna în Liniște și Tihnă”, a scris, vineri, 23 noiembrie, astrologul Ioan Burculeț pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel