Investiţii blocate dintr-un motiv care întrece imaginația. Daniel Florea, primar Sectorul 5: Mi se pare incredibil!

Mihai Ciobanu / 19 noi 2019 / 15:05

Daniel Florea, primarul Sectorului 5, a vorbit despre proiectele de investiţii care sunt blocate din cauza lipsei forţei de muncă.

Daniel Florea a abordat, în cadrul unui interviu acordat DC News, problema investiţiilor din Sectorul 5 care sunt întârziate sau chiar blocate din cauză că firmele care au câştigat licitaţiile nu găsesc suficientă forţă de muncă pentru a lucra la capacitate maximă. 

"Am 140 de blocuri pentru care am bani, am licitaţia gata şi se lucrează numai pe 31 dintre blocuri, din cauza lipsei de forţă de muncă. Eu am mai spus lucrul acesta. Mi se pare ceva incredibil. Nu reuşesc firmele să găsească oameni care să lucreze şi aduc vietnamezi, indieni, thailandezi, dar tot ei spun că oamenii aceştia, indiferent de câtă bunăvoinţă ar avea, au o problemă cu frigul şi au o problemă cu forţa fizică, pentru că, din construcţie, ei sunt puţin mai micuţi şi pe schele, vântul din România... Din păcate nu reuşesc să găsească destul de mulţi oameni", a declarat Daniel Florea, primarul Sectorului 5 al Capitalei.

VIDEO: