Investiții străine: Dragnea, mesaj ferm pentru companii

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat joi că susţine categoric orice investiţie străină onestă în România, dar, dacă se recurge la operaţiuni fictive pentru a eluda plata taxelor în ţara noastră, atunci ANAF-ul şi alte autorităţi ar trebui să intervină. 

"Am citit în presă despre nemulţumirile acţionarilor unor firme din România care sunt deţinute de mari grupuri multinaţionale. Ei se plâng de faptul că profiturile obţinute aici sunt transferate, prin operaţiuni fictive, către grupurile din afară care deţin pachetul majoritar.

Scad astfel artificial şi dividendele acţionarilor minoritari din România şi taxele datorate către statul român. Susţin categoric orice investiţie străină onestă în România!

Dacă însă se recurge la operaţiuni fictive, pentru a eluda plata taxelor în România, atunci cred că ANAF-ul şi alte autorităţi ar trebui să intervină. Când se încalcă legea, instituţiile statului trebuie să acţioneze la fel de ferm, indiferent de forţa sau anvergura unei companii", a scris Dragnea pe Facebook, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel