Mesaj REVOLTĂTOR. Copil BĂTUT de învățătoare

Mama a doi băieți gemeni din Iași acuzp o învățătoare că i-a agresat copiii. Femeia afirmă că unul din băieți a fost lovit cu rigla, apoi pus la colț, în timp ce cel de-al doilea a fost scos afară din clasă.

Mama celor doi gemeni de zece ani, a povestit pe Facebook că băieții ei au fost agresați și umiliți de o învăţătoare pensionară care i-a ţinut locul titularei.

”Îmi lovește copilul bolnav de epilepsie cu o riglă și-l trage bine de urechi. Motivul: nu a terminat 10 exerciții la matematică, apoi e pus la colț, unde se juca cu un glob din brad și e lovit din nou.", potrivit stirileprotv.ro.

”Am nervii întinși la maxim. La Iași e măcel prin unele școli. Am mutat copiii de la Școală nr 4 la altă școală(nr 10) pentru că unul din ei fusese lovit de o învățătoare pe nume Stanciu. Mi-am zis s-o las în plata Domnului și-am iertat-o. Și că să vedeți că atunci când ierți dereglată, te întâlneșți cu ea în tramvai și-ti râde în fața că încă preda și tot pe stilul ei.
Aici unde sunt acum era totul cât de cât în regulă numai că domnișoară învățătoare lipsește o zi să-și dea doctoratul și vine una mai în vârstă pe nume Mărioara Calancea, îmi lovește copilul bolnav de epilepsie cu o rigla și-l trage bine de urechi.
Motivul: nu a terminat 10 exercițîi la matematică apoi e pus la colț unde se juca cu un glob din brad e lovit din nou. Asta e Roni.

Pe Flori l-a scos afară din clasa pentru că-l pufnise râsul. A spus că s-a bucurat sincer că a ieșit pentru că învățătoarea țipa tot timpul.

Dacă copilul pleca acasă și i se întâmplă ceva? Cine răspundea?!

Și știți ce i-a spus învățătoarea după ce l-a lovit? 
-“Poți să le spui părinților că nu au ce să-mi facă”
Și Roni ajuns acasă era mut. Trist, umilit și nu scotea un sunet. Abia celălalt, Flori mi-a povestit ce s-a întâmplat.
Îl iau încetișor: 
-Roni, ce s-a întâmplat?
-Nimic. Și se uită în jos.
-Roni, te-a durut tare? Din ce era rigla aia?
-Nu m-a durut. M-a usturat tare!
Pfff și când am auzit m-a usturat la inima și pe mine!

Domnișoară învățătoare care a adus dereglată să o suplinească mă imploră să o iert și pe asta care se crede buricul pământului. Că vin sărbătorile, că tre să dea cu subsemnatul și să completeze multe chestii. Că ne vom întâlni față în față după aia de atâtea ori( mie mi-a sunat a amenințare) Că fac un mare rău școlii și una maximă! Dacă și copiii dvs au greșit?! Da??? Și dacă au greșit îi măcelăriți psihic, loviți și umiliți?

Nu m-am dus la școală vreo două zile să nu fac un gest necugetat apoi am vorbit cu doamna director care spune așa: eu nu sunt de acord cu așa ceva! Copilul trebuie să învețe de drag nu sub pedepse maxime! Dacă cel scos afară pleca și îl lovea o mașină, eu eram răspunzătoare. Chiar trebuie să depuneți o sesizare, pentru că unii dascăli nu pricep de vorba bună.

Și azi Oana trebuie să umble cu hărții peste tot dar nu poate scapă așa. Trebuie să se găsească o soluție legală că abuzul asta asupra copiiilor să înceteze.", a scris Oana Vasiliu pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel