Întrebări referendum. Dragnea: Iohannis a recunoscut în seara asta! Are o singură miză

Klaus Iohannis - Liviu Dragnea
Klaus Iohannis - Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a comentat anuntutl facut de Klaus Iohannis privitor la cele doua intrebari care vor fi puse la referendumul din 26 mai.

"Eu şi colegii mei am avut poziţii publice exprimate. Suntem de acord cu întrebările. Am fost de acord şi cu temele. Nu le analizăm noi din punct de vedere constituţional. Am auzit tot felul de păreri, dar nu e treaba noastră, nu suntem noi specialişti. Numai că aceste două întrebări au o aprobare cvasiunanimă în populaţie şi nu răspund unei controverse care ar fi în societate pe această temă.

Sunt voci care spun că referendumul este inutil pentru scopul prezentat public şi spuneau - şi se pare că cel care a iniţiat referenudumul a recunoscut în seara asta - că de fapt este un mijloc prin care vrea să se implice în campania electorală pentru a ajuta partidele care sunt în jurul dumnealui. S-a gândit că aşa poate intra în campanie electorală pentru alegerile europarlamentare. Nu cred că îl interesează cele două întrebări. Are o singură miză, indiferent de mijloace, de legislaţie, de Constituţie: să se implice să îşi ajute partidele care spera să îl ajute în alegerile prezidenţiale. S-a mişcat repede. I-au trebuit doi ani să nască întrebările astea", a spus Liviu Dragnea, în emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

Vezi și: Klaus Iohannis, atac la guvernare: PSD va încerca să boicoteze referendumul. Vă va spune că...

Restructurarea Guvern. Dăncilă, răspuns pentru Dragnea: Eu am decis!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel