Ponta, întrebare la referendumul pe justiție. ”Aș vota DA”

Victor Ponta
Victor Ponta

Într-o intervenție telefonică la postul de televiziune România TV, Victor Ponta a reacționat cu privire la Referendumul organizat în România.

”Depinde care va fi întrebarea. Pentru că dacă va fi o întrebare greșită sau generală, nu o să intereseze pe nimeni și și eu o să spun că nu înțeleg de ce se cheltuie banii. Dacă va fi o întrebare concretă la care să pot să răspund cu adevărat cu da sau nu și care să schimbe ceva în România, atunci cu siguranță vor câștiga toți cei care sunt în favoarea referendumului și vom fi și noi, cei de la Pro România. Dar să știm întrebarea ca să știm dacă aruncăm banii sau dacă într-adevăr întrebăm poporul asupra unei chestiuni clare. Întrebarea este următoarea: Sunteți de acord ca persoanele condamnate penal în ultimii cinci ani, nu toată viața, pentru fapte care țin de folosirea funcției să nu fie președinte al României, ministru, prim-ministru, deputat sau senator, da, eu aș vota da. Eu am demisionat când am fost acuzat. Acum am fost achitat și am dreptul să fac politică. Să fii condamnat și să folosești toată țara pentru problema ta persoanlă cred că e ceva rău pe care oamenii îl înțeleg și ar vota la referendum”, a declarat Victor Ponta, în direct la România TV. 

DCNews organizează un concurs pe tema referendumului. Poți câștiga 500 de lei dacă vei ghici! Înscrie-te AICI: Referendum 26 mai 2019 Iohannis - ÎNTREBAREA îți aduce un premiu. Participă și tu!

În cadrul intervenției telefonice, Victor Ponta a vorbit și despre lista candidaților la alegerile europarlamentare. 

”Eu cred că având-o pe Corina Crețu, comisar european, fonduri europene, dezvoltare pentru România, e un mesaj important. De asemenea, vreau să vă spun, deci încă nu am anunțat, mâine o să anunțăm, că azi am avut evenimentul cu Mihai Tudose, pe lista noastră va fi pe locul patru, fostul premier moldovean Iurie Leancă. Mâine e 27 martie și vroiam să dăm un mesaj pentru românii din partea cealaltă a Prutului că trebuie să meargă pe drumul nostru al Uniunii Europene”, a mai spus Victor Ponta. 

Vezi și: Alegeri europarlamentare, listă PMP. Traian Băsescu, mutare politică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel