EXCLUSIV  Întrebare referendum. Lazăr, observaţie cheie: Nimeni nu explică acest lucru

Gigel Lazăr, directorul CIADO România (Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului) a răspuns provocării DC News şi ne-a dezvăluit care este întrebarea pe care ar trebui să o adreseze preşedintele Klaus Iohannis la referendumul pe care intenţionează să-l organizeze concomitent cu alegerile europarlamentare. 

Directorul CIADO România, Gigel Lazăr, apreciază că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să adreseze următoarea întrebare la referendumul pe care intenţionează să-l organizeze în ziua în care românii sunt chemaţi la urne pentru a-şi alege reprezentanţii din Parlamentul European: "Ca şi cetăţean, înţelegeţi ce înseamnă stat de drept?".

"În ultima perioadă se invocă de către reprezentaţii Uniunii Europene dar si de diferiţi politicieni români expresia "stat de drept". Pe fond, nimeni nu explică până la urmă care sunt elementele clare ale statului de drept. Populaţia activă pe reţelele de socializare sau cei care comenteaza anumite ştiri interpretează în funcţie de simpatia politică sau ura viscerală împotriva unora sau a altora, după cum vrea sau preferă noţiunea de 'stat de drept'", explică Gigel Lazăr.

 DC News te premiază. Tot ce trebuie să faci este să scrii întrebarea care crezi că va fi pusă la referendumul lui Klaus Iohannis. 

Concurs întrebare Referendum justiție


Pentru a te înscrie în concurs este necesar să scrii în câmpul de mai jos întrebarea care crezi că va fi pusă de președintele Klaus Iohannis la referendum. Pentru înscrierea în concurs este necesară adresa de e-mail (datele cu caracter personal sunt folosite DOAR în scopul desemnării câștigătorilor - la finalizarea concursului datele vor fi permanent distruse).

Premiul: voucher eMag în valoare de 500 lei

Desemnarea câștigătorului se efectuează în data de 30.04.2019 ora 16:00. Criteriul de alegere al câștgătorului este: prima persoana care ghicește corect întrebarea pusă de președintele Klaus Iohannis. Pentru mai multe detalii va rugăm să citiți Regulamentul Concursului.

Pentru înscrierea în concurs este necesar să completați câmpurile de mai jos.

PARTICIPA LA CONCURS DAND CLICK AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel