EXCLUSIV  Întoarcerea lui Nicuşor Dan în USR. Seidler: Plecarea sa nu a fost un moment plăcut

USR este dispus să primească în rândul său pe oricine corespunde criteriilor de integritate, de etică, iar Nicuşor Dan, evident, se încadrează acestor cerinţe. 

Nicuşor Dan are cale deschisă pentru a se reîntoarce în USR. Vicepreședintele USR, Cristian Seidler, a declarat în exclusivitate la interviurile DCNews că Nicușor Dan se poate reîntoarce în Uniunea Salvaţi România, totul depinzând de decizia sa. Totodată, Cristian Seidler consideră că Nicuşor Dan ar fi cea mai potrivită variantă de candidat la Primăria Capitalei, acesta având cele mai mari şanse de a o învinge pe Gabriela Firea. 

"Cât priveşte o întoarcere a lui Nicuşor Dan în USR, aceasta depinde doar de domnia sa.  De ce nu? USR este dispus să primească în rândul său pe oricine corespunde criteriilor noastre de integritate, de etică, iar Nicuşor Dan, în mod evident, se încadrează acestor cerinţe. Plecarea sa din partid nu a fost, cu siguranţă, un moment plăcut. A fost o decizie a sa pe care i-am respectat-o dar care mi-aş fi dorit să nu se întâmple", a declarat vicepreşedintele USR pentru DC News. 

[citeste si]

Cel mai potrivit pentru a o învinge pe Gabriela Firea

Cât priveşte alegerile locale şi potenţialul candidat susţinut de către USR pentru fotoliul de primar al Capitalei, Cristian Seidler a declarat:

"Când vorbim despre alegeri, Primăria Capitalei are o valoare simbolică foarte puternică. Se ştie că, de obicei, cine câştigă Primăria Capitalei, şase luni mai târziu câştigă şi alegerile parlamentare. Este, desigur o miză foarte mare. Iar eu cred că, deşi se află momentan în afara partidului, Nicuşor Dan este cea mai potrivită persoană pentru a candida şi a câştiga Primăria Capitalei.

De asemenea, consider că, dacă urmărim acest scop, de a schimba administraţia publică total incompetentă a Gabrielei Firea cu un primar care să lucreze în interesul Bucureştiului şi al bucureştenilor, cred că ar trebui să existe un larg sprijin al tuturor forţelor politice opozante Partidului Social Democrat.

Deşi nu am ajuns încă la momentul în care să putem discuta despre nominalizarea unui potenţial candidat din partea USR la Primăria Capitalei, personal consider că Nicuşor Dan ar fi cea mai bună variantă. Are deja notorietate, este deja prezent în intenţia de vot a bucureştenilor."

Iată răspunsul: 

Vezi aici interviul integral.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel