EXCLUSIV  Liviu Teodorescu, dezvăluirile momentului. ”Nu regret nimic!”

Este artistul momentului și face “valuri” cu piese numai una și una, precum “Obsesie”, “SemiZeu” și “Lista de păcate”, care fac milioane de vizualizări pe YouTube.

(w670) Liviu Teod 

Liviu Teodorescu a vorbit, în exclusivitate, pentru DC News, nu doar despre muzică, ci și despre micile sale plăceri vinovate, relații, fata perfectă și regrete.

- Liviu, cum arată lista ta de păcate?

Nu știu cât de lungă este, știu doar că sunt asumate toate și că am învățat câte ceva important din fiecare. Pentru că asta e important, să înveți. Nu să iei ca atare, ci să încerci pe pielea ta, iar apoi să tragi singur concluziile.

(oar_w460)

- Regreți ceva din ce ai făcut sau ai păcătuit până acum:)?

Nu regret nimic, toate au fost lecții care m-au făcut mai bun și mai tare pe interior. Nu regret nimic din ce am făcut, chiar și greșelile evidente, pentru că toate m-au făcut să fiu ceea ce sunt azi.

- Care sunt micile tale plăceri vinovate?

Nu știu dacă să-ți răspund la întrebare, pentru că sunt sigur că sunt și copii care se uită:)). Dacă te referi la vicii, nu prea am. Singurul viciu e muzica, dar asta e mai degrabă dragoste pură decât viciu.

 - Cum îți place să definești relația ta de dragoste?

Cred că e vorba de armonie și înțelegere. Longevitatea în relație vine din iubire dar, poate mai important, din înțelegere. Din cum și când știi să lași de la tine. Ne înțelegem bine pentru că ne sprijinim, în primul rând, ca oameni.

- Cum arată relația perfectă pentru tine?

Relația perfectă nu există. Sau, altfel spus, orice relație care rezistă și în mare ambii parteneri sunt fericiți e perfectă. Perfecțiunea nu ține de cercurile în care te învârti și de situația financiară mai mult sau mai puțin plăcută. Cred că doi oameni pot găsi o cale de a se iubi, oricât de îndepărtați ar fi din toate punctele de vedere.

(oar_w460)

- Dar fata?

Fata perfectă e cea care mă susține, care îmi înțelege nebunia și care mă lasă să fiu nebun fără să mă judece. Cea care îmi trezește dorința de a sta în prezența ei, de a o desluși. Fata perfectă are și un mister aparte, mă ține pe jar și mă face să zâmbesc în fiecare dimineață.

- Ce anume te atrage mai întâi la o fată?

Cred că e vorba de un pachet. Contează și fizicul, și felul de a gândi și măsura în care mă înțeleg cu ea.

 Citiți mâine a doua parte a interviului cu Liviu Teodorescu pentru DC News! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel