Interviu Dăncilă. Oana Zamfir, informații de culise: Ce NU s-a văzut la TV

Oana Zamfir
Oana Zamfir

Oana Zamfir a oferit informații de culise din interviul cu Viorica Dăncilă, acordat chiar în casa premierului.

„Îmi plac oamenii, la mine acasă au venit foarte mulți oameni, nu vreau să fiu un om izolat, trebuie să reacționez, cine a vrut să vină, a fost bine primit”, a spus Viorica Dăncilă în cadrul interviului.

„Am descoperit-o foarte echilibrată. Mă așteptam să ceară întrebări, de exemplu. I-am dat niște teme. I-am spus că, din perspectiva felului în care va fi anul 2019 în plan politic, economic, vom face interviul și atât. Este un interviu needitat. Are o stăpânire pe care nu ai fi intuit-o”, a spus, luni, la Antena 3, Oana Zamfir.

„Nu au existat momente în care să spună: te rog, oprește aici. Nu a avut niciun fel de pretenție cu privire la ce să arătăm, ce să nu arătăm. Am povestit cu umor despre celelalte personaje din casă, cele care nu s-au văzut la televizor (n.r. animalele pe care le are de mulți ani). E o atmosferă extrem de veselă când vine premierul acasă. Pisicul poartă numele unei celebre case de modă. E plină de povești. Dacă le-ar povesti într-o zi, ne-am amuza și noi", a mai spus Oana Zamfir.

(w670)

Dăncilă, mesaj pentru Iohannis

„Anumite lucruri pe care le-a făcut președintele nu sunt bune pentru România. O să dau un exemplu, atâta timp cât nu am avut doi miniștri pe două domenii, a fost această tergiversare, nu a fost benefic pentru România. El trebuie să facă tot ce e mai bum pentru țara lui, a fost ales de români pentru a susține România, nu știu dacă aș semna această cerere de înaltă trădare, și eu am avut. Și știu cât de neplăcut a fost pentru mine și să le pot explica partenerilor strategici. Trebuie o analiză, ce este în interesul României, trebuie aplicat. Să ceri liderilor politici care fac anumite afirmații. Aceste lucruri ar trebui analizate și stopate, toate aceste decizii, care duc la prejudiciu de imagine nu trebuiesc trecute cu vederea”, a spus Viorica Dăncilă în interviul difuzat duminică seară la Antena 3.

VEZI ȘI: Amnistie și grațiere. Dăncilă: M-au întrebat mai mulți ambasadori


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel