Intervenție-FULGER la Antena 3. Un director important i-a pus la punct pe invitații din platou

Eugen Davidoiu, director general TAROM, a intervenit, prin telefon, la Antena 3, în emisiunea "Income Magazine" după ce Gheorge Răcaru, fost director TAROM, actual șef la Blue Air, a făcut mai multe acuzații vizavi de principala companie aeriană din România. 

Gheorge Răcaru, fost director TAROM, actual șef la Blue Air, a spus că linia aeriană națională are probleme care vin "din interior". Gheorghe Răcaru vorbea, de parcă, încă mai este la conducerea TAROM.

"TAROM refuză să primească comenzi de la alte companii aeriene. Noi, cei de la Blue Air, trebuie să facem anumite reparații ce țin de componente - mă refer la roți, frâne etc. Facem reparațiile în altă țară pentru că TAROM refuză să primească comenzi de la noi", a zis Gheorghe Răcaru la Antena 3.

Apoi, Alexandru Vîlvoi, de la "România fără gropi", aflat în platou a adăugat: "Este o problemă de leadership. Atâta timp cât în fruntea instituției pui un om care nu are competențele necesare și poate nici voința să facă mai mult, poate îi este frică să dezvolte ceva, este evident că oamenii de sub el nu vor face nimic. Automat, toată lumea va sta în expectativă până când totul va trebui lichidat și vor veni alții, de afară, să ne cumpere la kilogram".

Eugen Davidoiu, director general TAROM, a intervenit prin telefon și i-a pus la punct pe cei doi: "Înainte de toate, vreau să spun că țin și pun suflet în compania TAROM. În altă ordine de idei, sunt, de profesie, inginer-constructor și sunt specializat în politici publice la Universitatea București, fiind a doua facultate pe care am urmat-o. Nu sunt nici miner și nici electrician! Este bine să terminăm odată cu aceste lucruri. Dar la companiile unde am fost, am mers pe profit, lucru pe care îl vreau și la TAROM. Când am venit la TAROM, adică acum două luni, situația era delicată, ca să nu spun alte lucruri. Problemele de la direcția tehnică le voi rezolva în cel mai scurt timp. În plus, chiar am discutat cu directorul tehnic Necula și i-am zis că putem să reparăm avioanele Blue Air. Avem această deschidere. Ceea ce nu înțeleg este că la ora aceasta nu avem un contract. Pentru a avea un contract, ar trebui să avem o solicitare din partea Blue Air. De altfel, ieri, în consiliul de admninistrație, am aprobat negocierea privind achiziționarea a două aeronave. Este posibil ca din luna mai să le avem".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel