Internaţionalul spaniol Dani Ceballos spune că se simte foarte bine la Arsenal

Internaţionalul spaniol Dani Ceballos, mijlocaşul echipei Arsenal Londra, spune că se simte foarte bine la gruparea din Premier League şi consideră că a făcut alegerea corectă venind pe Emirates.

Acum sunt la Arsenal şi mă simt foarte bine. Momentan sunt unde vreau să fiu şi sunt foarte fericit. Ideea mea era să plec, să joc şi să mă bucur de fotbal. Aveam dreptate să plec, iată sunt acum în lotul Spaniei", a spus Ceballos.

Mijlocaşul spaniol, în vârstă de 23 de ani, a jucat unsprezece partide până acum în culorile lui Arsenal, marcând un gol şi oferind două pase decisive. Dani Ceballos a fost luat de Real Madrid de la Betis Sevilla în 2017 dar nu s-a impus niciodată în lotul lui Zinedine Zidane.

După un început bun de sezon, Ceballos a fost chemat de selecţionerul Spaniei pentru a înfrunta Norvegia şi Suedia în calificările EURO 2020 în Grupa F, din care face parte şi România. Spania se află pe primul loc F şi are şapte puncte înaintea Suediei, a doua clasată. România este pe locul 3, la 8 puncte de "La Roja". AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel