Interceptări șocante în dosarul lui Sorin Oprescu: ”Scoate câinii” sau ”Vine dl cu cozonaci”

Dosarul în care fostul primar Sorin Oprescu este acuzat de fapte de corupție se apropie de sfârșit. Detalii incredibile ies la iveală. 

”Să stai întins cu mâinile pe mașină și să îi vezi pe băieții ăia că învârt pistoalele prin aer e ceva de Vestul Sălbatic, deși nu știu acum de ce mi s-a părut mie formidabil că văzusem înainte. Îi lua pe rând pe fiecare, de fapt era un teatru ce se petrecea peste tot. Te scoate prin față, să te vadă lumea, să te facă de râs.” declară Sorin Oprescu. 

Sorin Oprescu a fost acuzat de DNA de luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu și constituire de grup infracțional organizat. 

Potrivit informațiilor transmise de Antena 3, interceptările din dosar sunt șocante. Un judecător afirmă că 50% din conținutul interceptărilor sunt fără legătură cu dosarul. Judecătorul dă exemplul unui conflict conjugal, care nu avea ce să caute într-un astfel de dosar. Mai mult, majoritatea discuțiilor avute de Sorin Oprescu și interceptate de procurori, puse la dosar ca relevante și trimise către judecător sunt discuții ce țin de viața personală precum ”Scoate câinii” sau ”Vine dl cu cozonaci, primește-l în casă până vin eu”. 

(w670) 

(w670)

Sorin Oprescu își susține în continuare nevinovăția și spune că banii găsiți în momentul flagrantului n-au legătură cu mita, iar banii de acasă erau pensia tatălui său. ”N-aveam de ce să bănuiesc că doar nu făcusem nimica și n-aveam nici de ce să mă feresc, întotdeauna am discutat deschis” a mai spus Sorin Oprescu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel