Interceptări Mihaela Rădulescu, abuz DNA. Mircea Badea, replică NEROSTITĂ de Andreea Marin

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a vorbit despre abuzul DNA făcut în cazul dosarului care îl viza pe Elan Schwartzenberg legat de conversația în care Mihaela Rădulescu vorbește despre Andreea Marin. Acest dialog nu avea nicio relevanță în speța respectivă.

Mircea Badea a spus că a citit reacția pe care Andreea Marin a avut-o în urma interceptărilor. ”Ce mai poate fi spus... Evident, avem caractere diferite”, a fost replica Andreei Marin în urma abuzului făcut de DNA.

”Este îngrozitor ce a făcut DNA în sensul că arată opiniei publice o conversație absolut privată, fără niciun fel de relevanță penală sau pentru cauza în care a fost făcută interceptarea. Este o intruziune, în viața privată, absolut oribilă și foarte costisitoare pentru noi, cetățenii.

Un ziar tabloid a întrebat-o pe Andreea Marin ce spune după ce Mihaela Rădulescu a făcut-o vită. Am vrut să văd dacă Andreea Marin are o replică inteligentă. Nu a avut. Nici nu mă așteptam să aibă, dar am zis să verific”, a spus Mircea Badea.

Ce ar fi zis Mircea Badea în locul Andreei Marin după abuzul DNA

”Mă doare în cot ce caractere au Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Pe mine mă interesează replica. Hai să vedem ce vei spune când te va intercepta și pe tine vorbind cu bărbatul tău despre Mihaela Rădulescu și când veu vedea conversația ta privată pusă peste tot și atunci vedem cine ce caracter are. DNA văd că are job de paparazzi. Poate ne va arăta și ce a vorbit Andreea Marin cu bărbatul ei.

O replică inteligentă a Andreei Marin ar fi fost următoarea: Mi se pare oribil că instituțiile statului, care trebuie să se ocupe cu alte lucruri decât acestea, mă pun pe mine în situația să aflu ce vorbeau într-o conversație, complet privată, Rădulescu cu bărbatul ei. Aceasta ar fi fost o reacție corectă și inteligentă din partea Andreei Marin”, a zis Mircea Badea.

VEZI ȘI: Mircea Badea: "E ODIOS". DCNews cere scuze cititorilor


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel