Intel nu va participa la Conferința Mondială GSM din cauza noului coronavirus

Intel și NTT Docomo s-au alăturat lui Sony, Amazon și numeroaselor companii care au renunțat deja.

Intel și NTT Docomo s-au alăturat lui Sony, Amazon și numeroaselor companii care și-au anulat prezența la Congresul Mondial GSM 2020 (MWC), din cauza noului coronavirus. LG, ZTE, Nvidia și Ericsson au anulat deja mai multe momente pe care aveau să le susțină în Barcelona, la cel mai mare eveniment al tehnologiei mobile din anul calendaristic, conform The Verge.

„Siguranța și bunăstarea tuturor angajaților și partenerilor este o prioritate de top, așadar ne-am retras de la ediția MWC a acestui an, pe motive de siguranță", a transmis purtătorul de cuvânt al lui Intel, într-un comunicat, publicat de Venturebeat. NTT a subliniat în mod similar importanța protejării clienților, partenerilor și angajaților.

Sony și Amazon motivează absențele

Sony a monitorizat îndeaproape situația după noua epidemie de coronavirus, care a fost declarată stare de urgență mondială de către Organizația Mondială a Sănătății, pe 30 ianuarie 2020", a transmis Sony într-un comunicat.

„Întrucât prețuim enorm sănătatea și starea de bine a consumatorilor noștri, partenerilor, mediei și angajaților, am luat decizia dificilă de a nu demonstra și participa la MWC 2020, în Barcelona, Spania", s-a mai arătat în comunicat.

Migrarea către YouTube

Între timp, Amazon a transmis că „din cauza epidemiei și îngrijorărilor continue din jurul noului coronavirus, Amazon a decis să nu demonstreze sau participe la MWC 2020, organizat între 24 și 27 februarie, în Barcelona, Spania".

Amazon nu este cunoscută pentru prezența sa bazată pe utilizatori la MWC. În schimb, Sony folosește show-ul pentru a își dezvălui cele mai importante dispozitive mobile. Anul trecut, compania a anunțat vârful de gamă Xperia 1 la același eceniment. Sony a anunțat că va face totuși anunțuri prin canalul de YouTube Xperia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel