Întâlnirea Trump - Emirul Kuweitului, amânată. Al-Sabah a ajuns la spital

Emirul Kuweitului a fost internat într-un spital american pentru analize, ceea ce pune în pericol întrevederea cu Donald Trump.

Sheikh Sabah Al-Ahmad Al-Sabah, emirul în vârstă de 90 de ani al Kuweitului, a fost internat într-un spital din SUA pentru analize medicale şi şi-a amânat o întrevedere cu preşedintele SUA, Donald Trump, planificată pentru săptămâna viitoare la Washington, a transmis duminică agenţia de presă de stat KUNA, citată de Reuters.

Sheikh Sabah al-Ahmad al-Sabah, care conduce emiratul, aliat al SUA şi producător de ţiţei în OPEC din 2006, şi care a gestionat politica externă timp de mai bine de 50 de ani, urma să se întâlnească la 12 septembrie cu Trump.

Întrevederea va avea loc la o dată ulterioară, a anunţat KUNA, citând o înaltă oficialitate a emiratului. Potrivit sursei citate, emirul era "într-o stare de sănătate bună" luna trecută, după ce suferise o problemă de sănătate nespecificată. Emirul avusese reuniuni publice cu membri ai cabinetului în Kuweit înainte de a pleca spre SUA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel