Urmărește emisiunea live


Întâlnire Rogozin - Dodon. Urmează Putin. Ce vor discuta

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a întâlnit luni seara cu vicepremierul rus Dmitri Rogozin, cu care a discutat detalii ale întrevederii programate pentru marți cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

Anunțul a fost făcut luni seara de Igor Dodon pe pagina sa de Facebook. Acesta apare într-o fotografie alături de Rogozin, în fața Casei Albe din Moscova (clădirea guvernului Federației Ruse), scrie Agerpres.

Potrivit Deschide.md, care citează serviciul de presă al Kremlinului, Putin și Dodon vor discuta marți despre relațiile comerciale bilaterale și cooperarea cultural-umanitară dintre cele două state. 'Cei doi vor discuta situația actuală a colaborării comercial-economice și cultural-umanitare și perspectivele dezvoltării acestora', se menționează în comunicatul președinției ruse, difuzat de RIA.

'Președintele se pregătește astăzi (luni) de negocierile moldo-ruse, care vor avea loc mâine (marți) în cadrul vizitei oficiale a președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon. Aceasta este prima vizită în străinătate a domniei sale. Așa cum știți, negocieri moldo-ruse la cel mai înalt nivel nu au avut loc demult', a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Dodon efectuează o vizită de lucru la Moscova în perioada 16-18 ianuarie, prima în calitate de șef al statului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel