Întâlnire polițist – șofer, senzație pe internet: Să-mi...

Poliția
Poliția

Postarea unui internaut face senzație în mediul online.

Internautul povestește cu tâlc despre o întâlnire cu un polițist în trafic, care s-a dovedit a fi "om de treabă".

Mai jos redăm întreaga postare a internautului:

"Sa va povestesc ce m**e eleganta mi-a dat azi un politist sau "dupa ce ca esti prost, mai si semnalizezi". Prostul fiind eu.

Azi am iesit cu Corina ca sa vizitam un castel. Pe drumul de intoarcere era aglomeratie destul de mare si se mergea incet. La un moment dat un politist imi face semn sa trag pe dreapta. Se prezinta omul regulamentar si imi cere actele. Il intreb ce am facut si imi atrage atentia ca nu aveam farurile aprinse. Acum, eu sunt nascut si crescut in Bucuresti. Nu aveam cum sa tac. Mai ales ca omul era (asa mi s-a parut mie) zeflemitor. Mesteca guma, ma privea de sus. Asa ca am inceput cu vrute si nevrute: ca din toate infractiunile comise m-a gasit pe mine, ca abia iesim de 100 m, ca vrea sa isi faca planul cu mine etc. Ii dau politistului actele, iar el imi arunca peste umar: Daca va opreati la iesitul de 100 m va dadeam doar un avertisment. Bineinteles ca am inchis geamul si l-am bombanit. A stat el acolo si a scris. Eu bombaneam in masina: hai frate ce dureaza atat, faci liniuite, e politist - nu stie sa scrie, nu ii semnez procesul verbal cand vine etc. Intr-un final vine politistul inapoi la masina si imi spune: Ca sa intelegeti ca nu am in intentie sa imi fac planul cu dvs, v-am dat doar avertisment si 2 puncte penalizare. Eu....!?!?!. Am semnat procesul verbal si ....sa-mi f*t una. Mai bine imi dadea amenda si simteam ca am avut dreptate! Asa...mi-a dat omul elegant o mare m**e!

P.S. As fi vrut sa ii mentionez numele si sa ii transmit tot respectul meu, dar m-am gandit ca poate vede cine stie ce sef tampit postarea si ii fac omului probleme. De aceea nu mentionez nici localitatea, zona sau ora".

Reacții pe rețelele de socializare


Cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară, mulți internauți povestind întâmplări din trafic:

"Nici eu nu ma cert cu ei pentru ca nu are rost,daca gresesc asta e,tac,dac cand vine un politist "smecher" si imi da amenda ca aveam 71 ceea ce am si recunoscut si era normal sa iau amenda dar mai baga de la el ca nu aveam centura cand eu o aveam atunci iti vin dracii..."

"Am fost oprit de 5 ori in 19 ani de cand am permis. De 4 ori am gresit si am salutat respectuos, am confirmat greseala si am stat linistit asteptand "sentinta" care mereu a fost doar avertisment si o data o amenda ca nu purtam centura ( eu trecusem pe rosu la un semafor ). O singura data am fost oprit pe nedrept am ripostat cu argumente si am primit amenda. Trageti singuri morala:)".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel