EXCLUSIV  Întâlnire Iohannis - lideri PNL la Vila Lac 3. Culisele discuției, dezvăluite de Rareș Bogdan

Preşedintele Klaus Iohannis şi liderii PNL s-au întâlnit marţi la Vila Lac 3 pentru a pune pe tapet planurile partidului pentru perioada următoare, atât la nivel european, cât mai ales la nivel naţional. Rareş Bogdan a dezvăluit, în exclusivitate pentru DC News, ce s-a discutat la întâlnire. 

“S-a discutat despre campanie, despre strângerea de semnături, despre Ursula von der Leyden, pentru că trebuie să fim la vot toţi europarlamentarii PNL, despre susţinerea Codruţei Kovesi, pentru că e posibil să intru eu în comisia de trei în care se va discuta această poziţie importantă, dar mai mult despre campanie, despre paşii pe care trebuie să îi urmăm", a declarat europarlamentarul Rareş Bogdan. 

Liberalii, încrezători: Cu Tăriceanu facem 85 la sută

"Avem două luni de precampanie şi una de campanie şi trebuie să ne asigurăm că vom câştiga. Sunt şanse totale să câştigăm, nu cred că domnul Iohannis poate să piardă, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ne mobilizăm. Targetul meu este ca preşedintele să ia minimum 40 la sută în primul tur, iar în turul doi minimum 65 la sută, ăsta e obiectivul meu. Nu mi-e frică nici de PSD, nici de USR în turul doi. Şi pe unii, şi pe alţii îi batem. Cu PSD facem 80 la sută în turul doi, cu USR 70 la sută. Cu Tăriceanu facem 85 la sută”, a mai spus Rareş Bogdan. 

La întâlnirea de la Vila Lac 3 cu preşedintele Iohannis au participat, pe lângă Rareş Bogdan şi Ludovic Orban, şi alţi lideri de seamă ai partidului. Printre aceştia se numără Alina Gorghiu, Raluca Turcan, Robert Sighiartău, Florin Cîţu, Siegfried Mureşan şi Cristian Buşoi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel