Întâlnire Grindeanu-Renault, la Titu. Promisiunea premierului

afacerea-renault-din-romania-se-apropie-de-4-mld-euro-investitiile-francezilor-depasesc-2-mld-euro
afacerea-renault-din-romania-se-apropie-de-4-mld-euro-investitiile-francezilor-depasesc-2-mld-euro

 Premierul Sorin Grindeanu i-a asigurat, marţi, pe reprezentanţii Renault, după o vizită la Centrul Tehnic de la Titu, că infrastructura, mai ales tronsonul Sibiu - Piteşti, reprezintă una dintre priorităţile Guvernului. 

"Centrul Tehnic Renault reprezintă pentru România un exemplu de cum trebuie să se dezvolte o companie de succes", a declarat premierul. 

El a amintit că Centrul de la Titu este al doilea de acest tip al companiei Renault, după cel din Franţa. 

"Am avut discuţii aplicate cu reprezentanţii Renault. (...) Nu sunt primul, dar sper să fiu ultimul cu care să se discute despre infrastructură. Se discută din 2007 de acest lucru aici. Cred că e timpul să uităm de vorbe, să trecem la fapte. I-am asigurat pe reprezentanţii Renault că infrastructura, mai ales tronsonul Sibiu - Piteşti, e una dintre priorităţile noastre", a spus Grindeanu. 

În ceea ce priveşte dezvoltarea infrastructurii, acesta a arătat că îşi doreşte ca ritmul să fie "cu totul şi cu totul altul". 

"E vremea să terminăm cu vorbele, mai ales din punct de vedere al infrastructurii, şi să se vadă lucruri. Avem bani, sunt bani europeni pe care până în acest moment România nu a ştiut să-i cheltuie. Aici cred că e o vină a tuturor guvernelor din trecut. Nu vreau ca Guvernul pe care îl conduc să se înscrie în această listă", a susţinut Sorin Grindeanu. 

Premierul a afirmat că a discutat cu reprezentanţii companiei despre educaţie şi adaptarea şcolii la cerinţele pieţei, dar şi despre fonduri europene şi politici publice legate de viitoarele proiecte legislative. 

Şeful Guvernului a adăugat că a făcut, la Titu, un drive-test cu Dacia Duster dotată cu o cutie de viteze automată, dar şi cu o maşină electrică. 

"Chiar mă bucur, e pentru prima dată când am condus un Duster cu cutie automată. Vă rog frumos să încercaţi. (...) E o senzaţie plăcută", i-a îndemnat prim-ministrul pe jurnalişti, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel