Întâlnire dedicată femeilor. Nu rata acest eveniment

Întâlnire
Întâlnire

Centrul FILIA organizează, în orașul București, o întâlnire dedicată femeilor, despre discriminarea acestora în accesul pe piața muncii și la locul de muncă.

Participantele vor afla informații utile despre ce presupune egalitatea de șanse și de gen, formele în care se manifestă discriminarea și hărțuirea sexuală la locul de muncă și măsurile pe care le pot lua pentru a sancționa aceste tipuri de comportament.

Demontarea stereotipurilor și prejudecăților de gen


Totodată, ne propunem să demontăm stereotipurile și prejudecățile de gen care pot crea un mediu ostil de lucru pentru femei. Dezvoltarea unui mediu de lucru în care fiecare persoană se simte valorizată și încurajată oferă beneficii diverse precum creșterea satisfacției angajaților și a productivității, reducerea fluctuațiilor de personal, îmbogățirea diversității experiențelor și abilităților. Consolidarea egalității de șanse la nivelul organizației/instituției se poate realiza prin încurajarea și dezvoltarea unei culturi organizaționale care să prețuiască diversitatea și incluziunea.

VEZI ȘI Becali își face partid: Am în față o listă cu 46 de persoane

Conform Indexului Egalității de Gen, România se află pe penultimul loc în Uniunea Europeană din punct de vedere al egalității de gen, clasament determinat de analizarea a 6 domenii: piața muncii, statut economic, educație și formare, timp liber și muncile casnice, reprezentare politică, socială și economică, sănătate.

Când are loc întâlnirea


Întâlnirea va avea loc în data de 16 ianuarie, începând cu ora 18:00, la OK Center România. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Mai multe informații pot fi solicitate la numerele de telefon 0213138024 / 0753023182 sau la adresa de email [email protected].

Despre organizatori: Centrul FILIA este o organizație feministă, activă de 18 ani care, prin activități de cercetare, advocacy și activism, sprijină respectarea drepturilor femeilor, reprezentarea intereselor diverse ale femeilor și combaterea tuturor formelor de violență împotriva femeilor și fetelor (www.centrulfilia.ro).

Evenimentul are loc cu sprijinul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului București.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului "Bona Dea – Acționăm pentru sănătatea și siguranța femeilor!", finanțat prin programul „În stare de bine", susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (www.instaredebine.ro).

CITEȘTE ȘI Asia Express. Ce a făcut Jojo încă din prima zi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel