INSULA IUBIRII: Raul Popa a plâns în direct, la TV, din cauza unor imagini

Aflat într-o emisiune televizată, Raul Popa, una dintre ispitele masculine de la Insula Iubirii, nu şi-a putut stăpâni lacrimil. S-a întâmplat după ce a văzut câteva imagini din cel de-al treilea sezon al show-ului.

Raul Popa a avut lacrimi în ochi când a revăzut imaginile de la despărţirea de Alexandra, una dintre concurentele de la Insula Iubirii. Atunci, ispita masculină i-a dăruit cartea lui de suflet, care l-a ajutat enorm în viaţă.

"Eu am trăit o experienţă foarte frumoasă, am oferit sinceritate, am oferit respect în jurul meu şi, trăind în momentul prezent tot timpul, eu nu mă duc în aşteptarea asta, dacă nu te comporţi într-un fel anume, eu sunt dezamăgit. Nu am fost dezamăgit deloc, ci din contră, sunt recunoscător. (...). Cred că şi pe mine m-am lovit, uitându-mă la imagini mi-au dat lacrimile din nou. Am o satisfacţie sufletească, pentru că am transmis ceva real. Mie acea carte mi-a schimbat viaţa, nu doar mie, a schimbat milioane de vieţi. Şi faptul că am transmis acest mesaj real prin Alexandra şi prin această emisiune, pe care o iubesc – e cel mai real cadru în care am stat vreodată. (...)", a povestit Raul Popa, unul dintre ispitele de la Insula Iubirii, la "Gashka mare", emisiune prezentată de Pepe.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel